Om oss

Jag heter Gunilla Nordén och arbetar inte längre heltid inom vuxenutbildningen i Nyköping. Uppfödningen av perser och exotic colourpoint och colourpointbärare är mitt stora intresse och engagemang vid sidan av olika arbetsuppgifter och familjen.
Jag är skild och bor i en stor lägenhet i ett lugnt och vackert område med ungefär samma natur som skärgården här ute vid Sörmlandskusten.

Webmaster är min vän Micce Lundh

Jag tycker att det är både givande och roligt med utställningar,
men ställer inte ut så ofta.

BIS - Best in Show

BIV - Bäst i Variant, dvs den bästa av minst 3 fertila/kastrerade/ katter i samma färgvariant.

NOM - Nominerad till domarens bästa katt och uttagen till slutpanelen.BIS Kull
S*Stella Nordica
BIS Kull 091003

2 veckor gamlaBIS Kull
S*Stella Nordica
BIS Kull 071110
BIS Uppfödning
S*Stella Nordica
BIS 050430

BIS Kull
S*Stella Nordica
BIS Kull 061111


Du som köper en kattunge av mig får en frisk, tillitsfull och social familjemedlem. Katten levereras när den är avmaskad, har fått sina två första vaccinationer och har hunnit bli minst tolv veckor. Då är den registrerad i Sverak och har fått sin stamtavla och är id.märkt med datachip. Kattungen är naturligtvis veterinärbesiktigad och försäkrad mot Dolda Fel i tre år. För mig är det ett krav att du tecknar en individuell försäkring för katten. Jag blir glad om du håller kontakten och berättar litet om kissens utveckling.

Katten överlåtes enligt de här reglerna:

Köparen förbinder sig att på bästa möjiga sätt tillgodose kattens behov av skötsel och vård. Vid eventuell sjukdom eller skada bör veterinär genast kontaktas. Katten bör genomgå årlig veterinärkontroll. Katten får inte omplaceras, säljas eller avlivas utan säljarens vetskap.

email email